الرقاق بخلطه الفراخ
5 مشترك
شهد القلوب :: شهد الاسرة :: المأكولات
صفحة 1 من اصل 1
الرقاق بخلطه الفراخ
النهارده باه حبيت اجيلكم بحاجه اعتقد انها جديده بس ايه خفيفه ولذيذه مووووووووووت مش هرغى كتير وكدهون حروح على طول للوصفه بتاعتى تعالو ورايا
الوصفه هى
الرقاق بخلطه الفراخ بالخضاروالزيتون
المقادير
نص كيلو فراخ بانيه
نص كيلو رقاق
بصله كبيره
فلفل احمر واصفر واحمر
عدد 2 طماطم متوسطه وجامده
زيتون حلق
جبن شيدر او رومى مبشور
بهارات فراخ +سماق +فلفل اسمر +ملح +قرفه +زعتر
ومقدار من زيت الذره
نقول الطريقه باه يا حلوين ركزى معايا الله يباركلك انتى وهى انتبهو
اولا نقطع البصل شرايح ونضع الزيت فى طاسه ونزل عليه البصل لغايه مايدبل كدا
وبعدين نحط الفراخ وطبعا بنكون مقطعين الفراخ زى الشاورما كدا ونغسلها كويس وننقعها فى ميه وخل ولمون وبعدين نشطفها ونصفيها كويس وننزل بيها على البصل مع البهارات كدهون ركزو
ونسيبها على نار هاديه ولما تدخل فى السوى احط الخضار المقطه شرايح والطاطم كدهون
ونسيبهم يتشوحو سوى سوى مع بعضيهم واخير بعد مايدبل الحضار احط الزيتون بردو كدهون
اقلب شويه واطفى النار يا حلوين واروح باه للرقاق اعمل اييييييه واحده واحده اللى يعرف يرفع صوباعه ههههههه
اجيب شويه شوربه فى صينيه غويطه وابدا اغطس الرقاق رقاقه رقاقه وادهن الصينيه بتاعتى سمن وارص نص كميه الرقاق وماننساش نرش سمنه بين كل راقه ومش نطول الرقاق فى الشوربه عشان مش يبقى بلوظه كدهون
ونكمل رص لغايه نص الكميه ماتخلص وبعدين نضع الحشو ونرش الجبنه كداااااااااهون
ونكمل باقى الرص يا حلوين لغايه الاخر وبعدين نقطع بسكين حاد مربعات ونرش سمنه وندخلها الفرن
بس يا حلوين وبعد السوى نخرجه من الفرن ونغطيه بورق فويل عشان يفضل طرى
وصحتين وهنا
متقوووووووووووووول
الوصفه هى
الرقاق بخلطه الفراخ بالخضاروالزيتون
المقادير
نص كيلو فراخ بانيه
نص كيلو رقاق
بصله كبيره
فلفل احمر واصفر واحمر
عدد 2 طماطم متوسطه وجامده
زيتون حلق
جبن شيدر او رومى مبشور
بهارات فراخ +سماق +فلفل اسمر +ملح +قرفه +زعتر
ومقدار من زيت الذره
نقول الطريقه باه يا حلوين ركزى معايا الله يباركلك انتى وهى انتبهو
اولا نقطع البصل شرايح ونضع الزيت فى طاسه ونزل عليه البصل لغايه مايدبل كدا
وبعدين نحط الفراخ وطبعا بنكون مقطعين الفراخ زى الشاورما كدا ونغسلها كويس وننقعها فى ميه وخل ولمون وبعدين نشطفها ونصفيها كويس وننزل بيها على البصل مع البهارات كدهون ركزو
ونسيبها على نار هاديه ولما تدخل فى السوى احط الخضار المقطه شرايح والطاطم كدهون
ونسيبهم يتشوحو سوى سوى مع بعضيهم واخير بعد مايدبل الحضار احط الزيتون بردو كدهون
اقلب شويه واطفى النار يا حلوين واروح باه للرقاق اعمل اييييييه واحده واحده اللى يعرف يرفع صوباعه ههههههه
اجيب شويه شوربه فى صينيه غويطه وابدا اغطس الرقاق رقاقه رقاقه وادهن الصينيه بتاعتى سمن وارص نص كميه الرقاق وماننساش نرش سمنه بين كل راقه ومش نطول الرقاق فى الشوربه عشان مش يبقى بلوظه كدهون
ونكمل رص لغايه نص الكميه ماتخلص وبعدين نضع الحشو ونرش الجبنه كداااااااااهون
ونكمل باقى الرص يا حلوين لغايه الاخر وبعدين نقطع بسكين حاد مربعات ونرش سمنه وندخلها الفرن
بس يا حلوين وبعد السوى نخرجه من الفرن ونغطيه بورق فويل عشان يفضل طرى
وصحتين وهنا
متقوووووووووووووول
حلم الربيع- VIP
-
عدد المساهمات : 6657
نقاط : 38759
تاريخ التسجيل : 15/09/2010
رد: الرقاق بخلطه الفراخ
مممممممممممممممممممممم
بتشهي تسلم ايدك
قلب الحب- VIP
-
عدد المساهمات : 31739
نقاط : 137344
تاريخ التسجيل : 24/03/2011
الموقع : قلب حبيبي
رد: الرقاق بخلطه الفراخ
راااائع يا لوما و بتشهى فعلا
عبير الروح- عضو ماسي
-
عدد المساهمات : 29839
نقاط : 114704
تاريخ التسجيل : 09/02/2010
رد: الرقاق بخلطه الفراخ
نورتونى يا بنوتات يا حلوين
حلم الربيع- VIP
-
عدد المساهمات : 6657
نقاط : 38759
تاريخ التسجيل : 15/09/2010
اغلى الغوالي- مستشاريين المنتدى
-
عدد المساهمات : 2347
نقاط : 20774
تاريخ التسجيل : 28/03/2011
الموقع : شهد القلوب
رد: الرقاق بخلطه الفراخ
نورتينى ياقمر
حلم الربيع- VIP
-
عدد المساهمات : 6657
نقاط : 38759
تاريخ التسجيل : 15/09/2010
رد: الرقاق بخلطه الفراخ
نورتينى
حلم الربيع- VIP
-
عدد المساهمات : 6657
نقاط : 38759
تاريخ التسجيل : 15/09/2010
مواضيع مماثلة
» شوربه الفراخ
» الفراخ المشوية
» كبسة الفراخ بالصور
» وصفات منوعه لعمل الفراخ
» طريقتى فى تفريز الفراخ واستغلالها لاكثر من وصفة من مطبخى
» الفراخ المشوية
» كبسة الفراخ بالصور
» وصفات منوعه لعمل الفراخ
» طريقتى فى تفريز الفراخ واستغلالها لاكثر من وصفة من مطبخى
شهد القلوب :: شهد الاسرة :: المأكولات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى