الفراخ المشوية
3 مشترك
شهد القلوب :: شهد الاسرة :: المأكولات
صفحة 1 من اصل 1
الفراخ المشوية
المقادير:
دجاجة والحجم حسب الرغبة.
بصلة مفرومة او مقطعة مكعبات .
عصيرليمونة وملعقة خل.
ملح وفلفل اسود وبهارات.
الطريقة:
تغسل الفراخ جيد وتقطع او نكتفي بعمل شقوق عرضية فيها لتتشرب البصل والبهارات.
نضيف الملح والفلفل والبهارات والخل والليمون للبصل وتخلط جميعا وتدعك الدجاجة من الداخل والخارج واذا استطعت احشي ما تحت الجلد بالخلطة وضيفي ورق اللورا اذا وجد.
توضع الفراج في الفرن علي درجة حرارة متوسطة وكل ما تبقي النار ادي كل ما بيبقي الطعم ألذ وبعد نضجها ارفعي النار حتي تحصلي علي اللون المعروف للفراخ المشوية.
تقدم ساخنة مع الرز ويفضل الرز والسلطة الخضرا.
عبير الروح- عضو ماسي
-
عدد المساهمات : 29839
نقاط : 115304
تاريخ التسجيل : 09/02/2010
قلب الحب- VIP
-
عدد المساهمات : 31739
نقاط : 137944
تاريخ التسجيل : 24/03/2011
الموقع : قلب حبيبي
مواضيع مماثلة
» الكبة المشوية
» سلطة البطاطا المشوية
» السلطة المشوية التونسية
» شوربه الفراخ
» ستيك مشوي مع البطاطس المشوية
» سلطة البطاطا المشوية
» السلطة المشوية التونسية
» شوربه الفراخ
» ستيك مشوي مع البطاطس المشوية
شهد القلوب :: شهد الاسرة :: المأكولات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى